Δωρεάν online Σεμινάριο για τη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σε μαθητές με Δυσλεξία

Mindful teaching for dyslexic learners

Το Πρότυπο Κέντρο Λόγου Μάθησης «λεξιμάθεια», διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ online Σεμινάριο για τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σε μαθητές με δυσλεξία.

Η «λεξιμάθεια» επέλεξε την COSMOLEARN και το πληροφοριακό της σύστημα Livetraining για τις on line δράσεις της και την ευχαριστούμε για αυτό.

Ξεκίνησε να λειτουργεί το 2000 με κύριο στόχο την ανάδειξη των ικανοτήτων των παιδιών με μαθησιακές, γλωσσικές, συναισθηματικές και κινητικές ιδιαιτερότητες. Βρίσκεται 17 χρόνια κοντά στο παιδί και η επιτυχία της έχει βασιστεί στην επαγγελματική και εξατομικευμένη προσέγγισή της και έχει ενισχυθεί από την ανάπτυξη σημαντικών δεσμών εμπιστοσύνης με τα παιδιά και τους γονείς, των οποίων ο ρόλος παραμένει κυρίαρχος.

Η Cosmolearn και η ομάδα της, διαθέτει πολύ υψηλή εξειδίκευση στον τομέα του e-learning και στηρίζουν πάνω από ένα χρόνο το έργο της «λεξιμάθεια», στις online δράσεις και εκπαιδεύσεις της.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της on line διαδικτυακής πλατφόρμας Blackboard Collaborate, η οποία είναι πλήρως ενσωματωμένη στο πληροφοριακό σύστημα Livetraining της Cosmolearn.

Θα προσφερθεί ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 (Διάρκεια 1 ώρα).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site : https://leximathia.livetraining.gr/el/μαθήματα-σεμινάρια/dear-teacher-help-me-help-you-mindful-teaching-dyslexic-learners