: Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα βοηθήσουν την επιχείρηση σας να αναπτυχθεί, να βρει νέους μαθητές και να καταξιωθεί στη συνείδηση του κοινού της περιοχής σας. Θα σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε με τον κατάλληλο τρόπο τις καινοτόμες πρακτικές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που διαθέτουμε για να επιτύχετε τους παραπάνω στόχους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αυτή την περίοδο παρέχεται δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την συγκεκριμένη υπηρεσία της Cosmolearn, τότε αυτή θα υλοποιηθεί με τον παρακάτω τρόπο:

  •  Συνάντηση με τον υπεύθυνο ανάπτυξης της εταιρίας μας, διάρκειας μίας ώρας, για διερεύνηση των αναγκών σας και καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης της εταιρίας σας σε θέματα τεχνολογίας και στρατηγικής.
  •  Ανάλυση από τμήμα Ανάπτυξης της εταιρίας μας, της τρέχουσας κατάστασης και δημιουργία πρότασης για ανάπτυξη δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το internet marketing και την τεχνολογία.
  •  Νέα συνάντηση με εκπρόσωπο μας για να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας και να συζητήσουμε μαζί σας τον τρόπο που αυτές μπορούν να εφαρμοστούν.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για την συγκεκριμένη υπηρεσία ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-7563131.