Η συγκεκριμένη υπηρεσία συνίσταται στα εξής:

  •  Συνάντηση με τον υπεύθυνο ανάπτυξης της εταιρίας μας, διάρκειας μίας ώρας, για διερεύνηση των αναγκών σας και καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης της εταιρίας σας σε θέματα τεχνολογίας και στρατηγικής marketing.
  •  Ανάλυση από to τμήμα Ανάπτυξης της εταιρίας μας, της τρέχουσας κατάστασης και δημιουργία πρότασης για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το internet marketing και την τεχνολογία.
  •  Νέα συνάντηση με εκπρόσωπο μας για να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας και να συζητήσουμε μαζί σας τον τρόπο που αυτές μπορούν να εφαρμοστούν.

Η παραπάνω υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν την τρέχουσα περίοδο στα μέλη μας.

Τα εργαλεία και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε μπορούν να βοηθήσουν το εκπαιδευτικό σας κέντρο να αναπτύξει νέες δραστηριότητες και να εμπλουτίσει την εκπαίδευση που ήδη προσφέρετε. Θεωρούμε ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι μια ευκαιρία για σας να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να εξυπηρετήσετε καλύτερα, με πληρέστερες και πιο σύγχρονες μεθόδους, τους μαθητές σας.

Το τμήμα ανάπτυξης της εταιρίας μας έχει μελετήσει σε βάθος τις ανάγκες των εκπαιδευτηρίων και μπορεί να σας συμβουλεύσει για το πως θα χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εκπαιδευτικά εργαλεία που διαθέτουμε ώστε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, προσφέροντας στο κοινό σας καινοτόμες υπηρεσίες που θα το ενθουσιάσουν. Όλα γίνονται με απλό και εύχρηστο τρόπο για τους μαθητές, τους γονείς ή τους καθηγητές σας που επιθυμούν να συμμετέχουν στα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η υπηρεσία προσφέρεται με επίσκεψη στο χώρο σας ή στα γραφεία της εταιρίας μας ν το εκπαιδευτικό σας κέντρο βρίσκεται στην Αθήνα. Σε αντίθετη περίπτωση παρέχεται μέσω internet.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 210-7563131      supportcosmolearn.gr