Συνδρομές με Site - Βήματα

Όλοι οι συνδρομητές που αποκτούν site online εκπαίδευσης από την Cosmolearn, μπορούν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα για να πραγματοποιήσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ξεκινήσουν να δημοσιεύουν και να διαθέτουν τα μαθήματα τους στο κοινό.


1. Αποκτήστε το site online εκπαίδευσης

Για να αποκτήσετε το site online εκπαίδευσης που θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργείτε να δημοσιεύετε και να υλοποιείτε τα ηλεκτρονικά σας μαθήματα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τις δυνατότητες που προσφέρει το Liveschool ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα.

 •  Επιλέγετε ένα από τα προεπιλεγμένα πακέτα συνδρομών με website ή δημιουργείτε αντίστοιχα τη δική σας συνδρομή με website.

  Περισσότερα...

 •  Αφού γίνετε συνδρομητής λαμβάνετε την ιστοσελίδα σας άμεσα και επιλέγετε το όνομα (domain) καθώς και τη μορφή της (υπάρχουν 5 διαθέσιμα template).


2. Διαμορφώστε το νέο σας site

 •  Διαμορφώνετε την ιστοσελίδα σας (name.liveschool.gr )και προσθέτετε σε αυτή τα κείμενα, τις εικόνες τα χρώματα κλπ που επιθυμείτε προκειμένου να ταιριάζει με το προφίλ και την αισθητική του εκπαιδευτικού σας κέντρου.

  (Συνδέεστε με τα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιείτε και για το Liveschool.)

  Περισσότερα για τη Διαμόρφωση ιστοσελίδας...


3. Κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις - Εισαγωγή καθηγητών, τάξεων, μαθημάτων κλπ στο σύστημα

 •  Για να δημιουργήσετε μαθήματα απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εισάγετε στο σύστημα :

  - τους καθηγητές,

  - τις τάξεις,

  - τα μαθήματα,

  - τις ειδικότητες των καθηγητών

  αλλά και να διαμορφώσετε τα προφίλ των καθηγητών.

  Με αυτό τον τρόπο τα μαθήματα που θα δημιουργήσετε στη συνέχεια θα συνδέονται με τον καθηγητή που τα διδάσκει, τις τάξεις σας κλπ.

  Πως εισάγω καθηγητές, τάξεις, μαθήματα ...


4. Διαμορφώστε το σύστημα πληρωμών ώστε να μπορούν οι μαθητές να αγοράζουν τα μαθήματα που θα δημιουργήσετε

 •  Το site online εκπαίδευσης διαθέτει σύστημα online πληρωμών (Viva Payments).

  Ακολουθείστε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε λογαριασμό στην Viva και να τον συνδέσετε με το site σας για να δέχεστε πληρωμές από αυτό.

  Αντίστοιχες ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνετε και στο προφίλ σας στο Liveschool προκειμένου να δέχεστε πληρωμές και από αυτό (αν και όταν δημιουργείτε μαθήματα εκεί).

  Πως ρυθμίζω το σύστημα πληρωμών...


5. Δημιουργείστε μαθήματα

 •  Για να δημιουργήσετε μαθήματα μέσα από το site σας συνδεθείτε σε αυτό και ακολουθείστε τα Βήματα του οδηγού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει προηγουμένως τις απαραίτητες ρυθμίσεις που αναφέρονται στα βήματα 3 και 4 που αναφέρθηκαν παραπάνω..

  Μπορείτε να δημιουργήσετε μαθήματα μέσα από το site online εκπαίδευσης αλλά και μέσα στο portal του Liveschool. Η διαδικασία είναι η ίδια. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο liveschool δεν μπορείτε να αναθέσετε τα μαθήματα σε κάποιο συγκεκριμένο καθηγητή σας αφού το μόνο προφίλ που δημιουργείτε είναι αυτό του εκπαιδευτικού σας κέντρου. Μπορείτε βέβαια να εισάγετε τα στοιχεία του εκπαιδευτή στην περιγραφή του μαθήματος που συναντάτε στο 1ο βήμα της δημιουργίας μαθήματος.

  Περισσότερα για τη δημιουργία μαθήματος μέσα από το δικό σας website online εκπαίδευσης...

Site από την Cosmolearn