Πως μπορείτε να αποκτήσετε και να διαμορφώσετε το website της ηλεκτρονικής σας εκπαίδευσης!

 1. Επιλέξτε ένα από τα προεπιλεγμένα πακέτα συνδρομών ή δημιουργήστε τη δική σας συνδρομή με website.

  Για να δείτε τα προεπιλεγμένα πακέτα με τις συνδρομές που έχουμε δημιουργήσει για εσάς ή να δημιουργήσετε τη δική σας συνδρομή επισκεφτείτε τη σελίδα "Συνδρομές"

 2. online mathimata

 3. Αφού γίνετε συνδρομητής λαμβάνετε την ιστοσελίδα σας άμεσα και επιλέγετε το όνομα/διεύθυνση καθώς και τη μορφή της.

  Αμέσως μετά την αγορά της συνδρομής σας θα μεταφερθείτε στη σελίδα που έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε το όνομα (domain) του site σας (πχ αν η επιχείρηση σας ονομάζεται EDUCENTER τότε μπορείτε να επιλέξετε για την ιστοσελίδα σας το domain "educenter".)

  Επιλέγετε ανάμεσα στα 5 Template αυτό που προτιμάτε.

  Choose template
 4. Επισκεφτείτε το website που αποκτήσατε στη διεύθυνση domain_name.liveschool.gr. (πχ αν το domain σας είναι το educenter, τότε για να δείτε το site που δημιουργήθηκε θα πληκτρολογήσετε στη γραμμή διεύθυνσης του browser σας τη διεύθυνση "educenter.liveschool.gr")
  Κάνετε είσοδο στο website σας με το username και το password που χρησιμοποιείτε και για το Liveschool
 5. Από τον Πίνακα εργαλείων σας που εμφανίζεται ως επιλογή όταν πατάτε στο Username σας, έχετε πρόσβαση στη διαχείριση του website αλλά και των μαθημάτων/σεμιναρίων σας.
  Επιλέξτε τη "Διαχείριση ιστοσελίδας" για να αρχίσετε να διαμορφώνετε το website προσθέτοντας το υλικό που επιθυμείτε (λογότυπο, κείμενα, εικόνες, μενού, σελίδες, συνδυασμό χρωμάτων κλπ). Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε ακόμα και το template του website σας.

Σύστημα πληρωμών liveschoolΠως ρυθμίζω το σύστημα πληρωμών