Συνδρομές

Οι υπηρεσίες της Cosmolearn προσφέρονται μέσα από πακέτα μηνιαίων συνδρομών.
Υπάρχουν προεπιλεγμένα πακέτα συνδρομών αλλά και η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας (custom).

Μπορείτε να πληρώνετε τη συνδρομή σας με πιστωτική κάρτα μέσα από το περιβάλλον ηλεκτρονικών πληρωμών Viva ή Paypal αλλά και με κατάθεση σε τράπεζα.

Βήματα

Όλοι οι συνδρομητές που αποκτούν site online εκπαίδευσης από την Cosmolearn, μπορούν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα για να πραγματοποιήσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ξεκινήσουν να δημοσιεύουν και να διαθέτουν τα μαθήματα τους στο κοινό.


1. Αποκτήστε το site online εκπαίδευσης

Για να αποκτήσετε το site online εκπαίδευσης που θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργείτε να δημοσιεύετε και να υλοποιείτε τα ηλεκτρονικά σας μαθήματα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τις δυνατότητες που προσφέρει το Liveschool ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα.

 •  Επιλέγετε ένα από τα προεπιλεγμένα πακέτα συνδρομών με website ή δημιουργείτε αντίστοιχα τη δική σας συνδρομή με website.

  Περισσότερα...

 •  Αφού γίνετε συνδρομητής λαμβάνετε την ιστοσελίδα σας άμεσα και επιλέγετε το όνομα (domain) καθώς και τη μορφή της (υπάρχουν 5 διαθέσιμα template).


2. Διαμορφώστε το νέο σας site

 •  Διαμορφώνετε την ιστοσελίδα σας (name.liveschool.gr )και προσθέτετε σε αυτή τα κείμενα, τις εικόνες τα χρώματα κλπ που επιθυμείτε προκειμένου να ταιριάζει με το προφίλ και την αισθητική του εκπαιδευτικού σας κέντρου.

  (Συνδέεστε με τα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιείτε και για το Liveschool.)

  Περισσότερα για τη Διαμόρφωση ιστοσελίδας...


3. Κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις - Εισαγωγή καθηγητών, τάξεων, μαθημάτων κλπ στο σύστημα

 •  Για να δημιουργήσετε μαθήματα απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εισάγετε στο σύστημα :

  - τους καθηγητές,

  - τις τάξεις,

  - τα μαθήματα,

  - τις ειδικότητες των καθηγητών

  αλλά και να διαμορφώσετε τα προφίλ των καθηγητών.

  Με αυτό τον τρόπο τα μαθήματα που θα δημιουργήσετε στη συνέχεια θα συνδέονται με τον καθηγητή που τα διδάσκει, τις τάξεις σας κλπ.

  Πως εισάγω καθηγητές, τάξεις, μαθήματα ...


4. Διαμορφώστε το σύστημα πληρωμών ώστε να μπορούν οι μαθητές να αγοράζουν τα μαθήματα που θα δημιουργήσετε

 •  Το site online εκπαίδευσης διαθέτει σύστημα online πληρωμών (Viva Payments).

  Ακολουθείστε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε λογαριασμό στην Viva και να τον συνδέσετε με το site σας για να δέχεστε πληρωμές από αυτό.

  Αντίστοιχες ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνετε και στο προφίλ σας στο Liveschool προκειμένου να δέχεστε πληρωμές και από αυτό (αν και όταν δημιουργείτε μαθήματα εκεί).

  Πως ρυθμίζω το σύστημα πληρωμών...


5. Δημιουργείστε μαθήματα

 •  Για να δημιουργήσετε μαθήματα μέσα από το site σας συνδεθείτε σε αυτό και ακολουθείστε τα Βήματα του οδηγού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει προηγουμένως τις απαραίτητες ρυθμίσεις που αναφέρονται στα βήματα 3 και 4 που αναφέρθηκαν παραπάνω..

  Μπορείτε να δημιουργήσετε μαθήματα μέσα από το site online εκπαίδευσης αλλά και μέσα στο portal του Liveschool. Η διαδικασία είναι η ίδια. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο liveschool δεν μπορείτε να αναθέσετε τα μαθήματα σε κάποιο συγκεκριμένο καθηγητή σας αφού το μόνο προφίλ που δημιουργείτε είναι αυτό του εκπαιδευτικού σας κέντρου. Μπορείτε βέβαια να εισάγετε τα στοιχεία του εκπαιδευτή στην περιγραφή του μαθήματος που συναντάτε στο 1ο βήμα της δημιουργίας μαθήματος.

  Περισσότερα για τη δημιουργία μαθήματος μέσα από το δικό σας website online εκπαίδευσης...

Site από την Cosmolearn
Οι συνδρομές χωρίς website παρέχουν πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία της πλατφόρμας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τη οργάνωση των δράσεων σας


Σε τι διαφέρουν οι συνδρομές χωρίς website από τις συνδρομές με website

Αν δεν λάβετε website online εκπαίδευσης, τότε μπορείτε να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μέσω του ιστότοπου Liveschool.gr.

  Συνδέεστε στο προφίλ σας στο Liveschool και μπορείτε να:
 • Διαμορφώσετε τη σελίδα του προφίλ σας

  Δείτε πως...

 • Δημιουργείτε και θα διαχειρίζεστε τα μαθήματα/σεμινάρια σας μέσα από τον Πίνακα εργαλείων σας

  Δείτε πως...

 • Δημοσιεύετε τα μαθήματα/σεμινάρια σας στη σελίδα του προφίλ σας και στη μηχανή αναζήτησης του Liveschool
 • Έχετε έναν μόνο κωδικό χρήστη. Στις συνδρομές με website υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της πλατφόρμας τόσο από τον διαχειριστή όσο και από τους καθηγητές-συνεργάτες οι οποίοι μπορούν να διαχειρίζονται με το δικό τους κωδικό τα μαθήματα/σεμινάρια τους κάτι που δεν ισχύει για τις συνδρομές χωρίς website
 • Η δημοσίευση των μαθημάτων σας (εκτός από την περίπτωση που είναι ιδιωτικά και άρα δεν δημοσιεύονται) γίνεται στο προφίλ σας και στη μηχανή αναζήτησης του Liveschool μαζί με τα μαθήματα/σεμινάρια άλλων εκπαιδευτικών κέντρων ή εκπαιδευτών. Στις συνδρομές με website η δημοσίευση γίνεται στο website που αποκτά ο συνδρομητής και υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγει αν και ποια μαθήματα/σεμινάρια θέλει να αναδημοσιεύοντραι στη μηχανή αναζήτησης του Liveschool.gr.

Όταν δημιουργείτε νέο μάθημα, το σύστημα ελέγχει αν το υπόλοιπο των διαθέσιμων χαρακτηριστικών της συνδρομής σας (ώρες blackboard, αριθμός μαθητών ανά μάθημα κλπ) ωρών της συνδρομής σας επαρκεί και σας ενημερώνει στην περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, προτρέποντας σας να προβείτε σε αγορά του των επιπλέον χαρακτηριστικών που απαιτούνται.

Θα καταλάβετε ότι τα χαρακτηριστικά της συνδρομής δεν επαρκούν καθώς της στιγμή που θα πατήσετε την Αποθήκευση θα εμφανιστεί στο πάνω μέρος της οθόνης ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια της συνδρομής και μπορείτε να την επεκτείνετε πατώντας στο «εδώ».

Στη συνέχεια οδηγείστε στο καλάθι για να ολοκληρώσετε την αγορά. Για να δείτε τα ακριβή χαρακτηριστικά που καλείστε να αγοράσετε αρκεί να κάνετε κλικ πάνω στον τίτλο «Add on subscription..”. Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία της αγοράς, επιστρέφετε στην καρτέλα που είχατε δημιουργήσει το μάθημα και πατάτε και πάλι «Αποθήκευση» για να ολοκληρώσετε τη δημιουργία του μαθήματος

 

! Στην περίπτωση που η πληρωμή δεν γίνεται ηλεκτρονικά, θα πρέπει να μας ενημερώσετε και εφόσον η παραγγελία επιβεβαιωθεί, θα προβούμε σε αποδοχή και ενεργοποίηση της επέκτασης σας. Για να γίνει άμεσα η ενεργοποίηση και να μπορέσετε να αποθηκεύσετε το μάθημα ή σεμινάριο σας, είναι προτιμότερο να κάνετε online την πληρωμή σας.

 

Για να κατεβάσετε το αρχείο με την περιγραφή των συνδρομών πατήστε ΕΔΩ